tescilli marka buybox oluyor
MARKAMI ONAYLATTIM BUYBOX OLUYOR İHLAL BİLDİRİMDEN BULUNUYORUM REDDEDİLİYOR NEDEN ACABA
tescilli marka buybox oluyor
MARKAMI ONAYLATTIM BUYBOX OLUYOR İHLAL BİLDİRİMDEN BULUNUYORUM REDDEDİLİYOR NEDEN ACABA
4 replies
Seller_Bv7hD0sVYqyRT
ihlal bildirimi yaparken yanlış yapıyorsun sadece. orada seçeneği düzgün seçip ilerlersen 1 dk içinde ihlal kabul edilip kapattırmak istediğin satıcı anında kapatılıyor. marka kaydı kısmından ihlal bildir seçtiğinde ASIN yazıyorsun ara diyorsun, aşağığa teklifler çıkacak oradan kapattırmak istediğin satıcıyı seçip sağ üstte 1 numaralı bildirim seçeneğine gelip, oradan ticari marka ihlali seçtikten sonra. gelen ekranda "Bir üründe veya ambalajında ticari markam var." seçeneğini seç, açılan alt seçenekte markanı seç, "Ürünü satın alıp ürünün veya ambalajının üzerinde ticari markanızın bulunduğunu doğruladınız mı?" buna evet diye belirt, (not: ürünü kapattırmak istediğin satıcıdan ürünü satın almalısın senden sipariş numarası isteyecek) devamında sipariş numarasını ekle gelen yere, altında bir de açıklama isteyecek mantıklı bir açıklama ile olay kaydını oluştur. 1dk sonra kabul edildi göreceksin. en fazla 10 dk içinde satışa kapatılmış olacaktır.