FBA Satışlarında kargo konusu
Ürünlerimi her zaman FBA olarak satıyorum ve müşteriye depodan hangi kargo ile gittiğini dahi bilmiyorum. Fakat sayfamın satıcı yorum kısmı müşterilerin kargo şikayetleri ile dolu ve amazon yetkilileri beni anladıklarını söyleselerde o yorumları kaldıramayacaklarını söylüyorlar. Sizin seçtiğiniz kargo firması ile siz kargoluyorsunuz , kötü kargo yorumlarını biz FBA satıcıları alıyoruz.
FBA Satışlarında kargo konusu
Ürünlerimi her zaman FBA olarak satıyorum ve müşteriye depodan hangi kargo ile gittiğini dahi bilmiyorum. Fakat sayfamın satıcı yorum kısmı müşterilerin kargo şikayetleri ile dolu ve amazon yetkilileri beni anladıklarını söyleselerde o yorumları kaldıramayacaklarını söylüyorlar. Sizin seçtiğiniz kargo firması ile siz kargoluyorsunuz , kötü kargo yorumlarını biz FBA satıcıları alıyoruz.
1 reply
Seller_OvVKWFRUudevF
Merhaba, Amazon kendi hatası sebebiyle mağazaya gelen kötü yorumları kaldırıyor, gelen yorumun yanında ki eylem butonundan kaldırma talebi göndermeniz lazım. FBA sistemi Türkiye'de kullanabileceğiniz en sağlam, hızlı ve güvenilir sistem.
Teslimatın hangi kargo firması ile yapıldığının bir önemi yok, sizin muhatabınız Amazon, kargo hataları sebebiyle bir zarar oluştuysa Amazon bunu telafi ediyor.