satıcı paneli problemleri
Amazon neden böyle bir satıcı paneli yapmış anlamıyorum.. birden fazla yerde ürün satıyorum ürünleri satışa çıkarmanın en zor olduğu satıcı paneli amazon..kaldıki entegra ile yolluyorum.. karmaşık bilgiler gereksiz izinler..daha sade ve anlaşılır yapmak zor mu ki?
satıcı paneli problemleri
Amazon neden böyle bir satıcı paneli yapmış anlamıyorum.. birden fazla yerde ürün satıyorum ürünleri satışa çıkarmanın en zor olduğu satıcı paneli amazon..kaldıki entegra ile yolluyorum.. karmaşık bilgiler gereksiz izinler..daha sade ve anlaşılır yapmak zor mu ki?
7 replies
Seller_DL9lTKZISjsOV
Aynen katılıyorum. Çok zor bir sistem var. şimdi müşteri soru sordu, soruyu nereden cevaplayacağımı bulamıyorum. Telefona çıkan linkten cevap verdim ama orada da ürün ne o görünmüyor. Gördüğüm en kötü pazaryeri.
Seller_KhcpTbETTO1Xa
aynen katılıyorum kurumsal olma adına zor bir panel yapmışlar yeni mağaza olmamdan zorlandıgımı sandım ama mağazayı kapatacam çok zor
Seller_H03V0OV3oR8sL
nasıl dünya devi anlaşılır gibi değil bir ürün listesini çekip barkod bazlı güncelleme yapmak dahi eziyet, müşteri temsilcileri yardımcı oluyor her işlem için, kendimiz birşey yapamıyoruz adeta. Yeni ürün girmek bildiğin eziyet kıçı kırık bir stok günclelemek bile eziyet
Seller_BCSKGL8l8UGSj
Size katılıyorum, özellikle panele her girişte gelen doğrulama mesajı çıldırtıyor, bunu iptal etmenin yolu var mı
Seller_xx32a5qZUliOl
Kargo süreçleri berbat sadece Kolay Gelsin ve MNG ile çalışmaları saçma her kargo firmasıyla anlaşma yapıp satıcıları diğer platformlar gibi özgür bırakmalı .
Seller_iTcGxXcP7rZQ1
kesinlikle katılıyorum trendyol ve hepsiburada nın panel ve arayüzleri çok daha kolay ve pratik,daha sade ya da kolay yapılabilirdi.
Seller_X2GmOJYmaGzun
amazonda satmaya çalışacağınız ürünler için amazon sizlerden 13 rakamlı ean yada upc numaraları ister ve bu numaraları gs1 den sorgular eğer ürününüz gs1 e kayıtlı bir barkoda sahip değilse o ürünü o an amazonda satışa açamazsınız sonrasında izlenecek yolalr ürün için barkod yada gtin muafiyeti oluşturma yada ürünün bağlı olduğu marka için amazon kataloğunda asın yetkisi alma yolu ile ürünleri satışa açabilirsiniz amazon ürün ekleme kısmı oldukça kolay ve basittir sadece önce nasıl yapacağınızı öğrenmeniz gereklidir amazon barkodsıuz ürün satmanızada izin verir kimseyi aramanızada gerek kalmaz sadece nasıl yapacağınızı öğrenmeniz gerekli amazonun eksiği bu ürünleri nasıl satışa açacağınıza dair bir videoulu anlatım olmamamasıdır yoksa ürün açmak çok kolaydır amazonda