Amazonun her ürünü kendi satmaya başladı
Amazon Türkiye'ye ilk giriş yaptığımıza depoya 100 çeşide yakın ürün göndermiştik. Zamanla bu sayı düştü. Şu an nerdeyse 30-35 ürünümüz kaldı. Onları da bugün talimat verdim ve depoma çekiyorum. Bu ticaret olmuyor. Etik değil. Buyrun siz satabilirsiniz artık.
Amazonun her ürünü kendi satmaya başladı
Amazon Türkiye'ye ilk giriş yaptığımıza depoya 100 çeşide yakın ürün göndermiştik. Zamanla bu sayı düştü. Şu an nerdeyse 30-35 ürünümüz kaldı. Onları da bugün talimat verdim ve depoma çekiyorum. Bu ticaret olmuyor. Etik değil. Buyrun siz satabilirsiniz artık.
3 replies
Seller_M77kR8gZ8qGEj
Amazon boşlukları doldurur. Örneğin, başka bir ülkedeki bir satıcı ASIN X'i Amerikan pazarında FBA kullanarak satıyorsa, ancak Türkiye pazarında aktif değilse, Amazon ürünü Türkiye pazarında satıyormuş gibi davranır. Ancak ürünlere sahip değildir. Amazon, yalnızca bir müşteri bu ASIN'i satın aldığında, ASIN X'i Amerikan pazarındaki satıcıdan satın alır, ürünü deposundan alır ve Türkiye pazarındaki müşteriye kârla satar. Bunu kendi ürünlerimin faturalarında da görüyorum. İşte Amazon. Üzücü ama maalesef gerçek.
Seller_MuknGtUeWG7ch
Sattığınız ürünler nedir peki? Çünkü bizim sattığımız ürünlere bunu yapamıyorlar mesela
Seller_py9XHkCo88RE3
Artık e ticaretin ahmetin malını al sat olmadığını büyük balıkların küçük balıkları her daim yiyeceği bir pazar olduğunu hepimizin öğrenmesi gerekiyor. Kendi ürününüz kendi ürününüz başkasının dümeniyle bu gemi limana varmaz arkadaşlar bunu kavrayın lütfen. Üretin veya olan ürüne değer katın amazon amerikada ticaret nasıl yapılıyor biraz araştırın fark yaratın yaptığınız ticarette. Göz önünde olanı zaten herkes satabilir. Siz size ait olan bir iş modeli üstünden ilerlemelisiniz.