UPS Kargo ve Amazon Lojistik Gönderileri Problemi
Amazon gönderilerimde UPS ile ciddi problemler yaşıyorum. Onaylı randevulara rağmen kuryeler bazen hiç gelmiyor, bazen de “paketleri siz yükleyin” diyerek alımı reddediyor. Kutular 4–5 kg civarında ve kolay taşınabilir olmasına rağmen bu tutum yüzünden Amazon’a sevkiyatlarım gecikiyor, stok girişlerim aksıyor ve hem maddi hem de itibar kaybı yaşıyorum. Ayrıca bu durum, Amazon’un marka değerine ve müşteri gözündeki güvenilirliğine de ciddi şekilde zarar veriyor.
Sizlerde bu şekilde problemler yaşıyor musunuz arkadaşlar ? Kargocularla aranız nasıl ?
UPS Kargo ve Amazon Lojistik Gönderileri Problemi
Amazon gönderilerimde UPS ile ciddi problemler yaşıyorum. Onaylı randevulara rağmen kuryeler bazen hiç gelmiyor, bazen de “paketleri siz yükleyin” diyerek alımı reddediyor. Kutular 4–5 kg civarında ve kolay taşınabilir olmasına rağmen bu tutum yüzünden Amazon’a sevkiyatlarım gecikiyor, stok girişlerim aksıyor ve hem maddi hem de itibar kaybı yaşıyorum. Ayrıca bu durum, Amazon’un marka değerine ve müşteri gözündeki güvenilirliğine de ciddi şekilde zarar veriyor.
Sizlerde bu şekilde problemler yaşıyor musunuz arkadaşlar ? Kargocularla aranız nasıl ?
10 replies
Seller_iHtg7Yec1J78i
Merhaba, bizim ertesi gün hemen alınıyor. Ups le iletişime geçin arayın, onlar size bir eposta adresi verecek oraya amazon lojistik icin randevu oluşturdum deyip randevu numaranızı ve amazonda oluşan paket numaranızı yazın. Biz ilk başta öyle yaptık, sonra gelen adamın numarasını aldık randevu aldıkca adamı arıyoruz o da geliyor.
Seller_KvCNb6fLXnmLz
Ankara'daki UPS kargo şubeleri kapandı. 1 haftadır Amazon Lojistik kolilerimizi randevu oluşturmamıza rağmen almıyorlar.
Seller_eNsVVDIHlqHA7
ankara ups acente iken anlaşmaları bitmiş personel sıkıntısı yaşıyorlar bizede gelmiyor çok uğraştım gelmiyor gelmiyor gelmiyor
Seller_R4n8XEBZXwhEd
kuryenin bir kere telefonunu alın, daha sonrasında kurye değişirse yine eski kuryeye telefon sorun yeni kuryenin numarasını verir, kendi işinizi bu şekilde çözebilirsiniz. karşınızda kurumsal bir yapı bekleyemeyin UPS türkiye operasyonları biraz eski usul yürüyor..
Seller_HSyTWnBgZouOr
bugüne kadar UPS ile 1000 koli yollamışımdır 1 kere bile gelmediler
Seller_7qwkquTDsND9d
malesefkiaynı sorunu bende yaşadım evimden gelip almadılar şikayet ettim birdaha hıc gelmicez dediler
Seller_MCX4E1Hc4xGCv
Bizde aynı problemleri yaşıyoruz dükkanımız yukarıda ağır ürünler aşağı kapıya indiriyoruz gelmiyorlar tekrar taşıyoruz sonra tekrar indiriyoruz bizde telefon numarası olmasına rağmen tripli konuşuyorlar bahaneler üretiyorlar asla zamanında gelmediler kaç kez şikayet ettik dahada gıcık oldular sanırım artık hiç ilgilenmiyorlar sırf bu yüzden lojistiğe ürün gönderme hevesimiz kalmadı, inşallah amazon bu yorumları okuyordurda bir çözüm bulmaya çalışırlar
Seller_A41gBCCzDmOqZ
Bize gelen ups kargocusundan ALLAH razı olsun 10 numara adam bazen geç kalıyor ister istemez elimizdeki kargo buna bile anlayış gösteriyor ve yardımcı oluyor size gelen kişi çok önemli
Seller_jsSsgOo8hhG9e
UPS bizde de zamaninda teslim almiyor
Seller_24v5e61R11kst
Adana Ups kargo iyi çalışıyor kendilerinden memnunum. Şimdiye kadar 20 kez randevu oluşturduysam 1 kez gelmeme durumu oldu neyse ki sonraki gün gelip aldılar.