Sipariş onay bekliyor
Merhaba. Amazon depodan satılan bazı ürünlerimizde 1-2 günü bulan ödeme/kart onayı bekliyor uyarısı ile karşılaşıyoruz sürekli. Kart ile ödeme yapıldığında amazon neden bu kadar uzun süre onay için bekliyor acaba. Onaylanma süresi uzayınca kargoyu da geç gönderiyor haliyle. Diğer hiçbir sitede böyle bir kart ödemesi onay bekliyor şeklinde siparişin bekletildiğini görmedim. Bu müşteriyi daha hızlı olan başka pazaryerlerine kaçırmaz mı.
Sipariş onay bekliyor
Merhaba. Amazon depodan satılan bazı ürünlerimizde 1-2 günü bulan ödeme/kart onayı bekliyor uyarısı ile karşılaşıyoruz sürekli. Kart ile ödeme yapıldığında amazon neden bu kadar uzun süre onay için bekliyor acaba. Onaylanma süresi uzayınca kargoyu da geç gönderiyor haliyle. Diğer hiçbir sitede böyle bir kart ödemesi onay bekliyor şeklinde siparişin bekletildiğini görmedim. Bu müşteriyi daha hızlı olan başka pazaryerlerine kaçırmaz mı.
8 replies
Seller_wEgFiJzIMVkbt
Benim izlenimime göre gönderi yola çıkana kadar o uyarı bizlere öyle görünüyor. Yani aslında ödeme onayı gerçekten o kadar sürmüyor. İşin özü FBA yapıyorken çok takılmayın oraya.
Seller_ZVPX4LZdO59Wb
Müşterinin sectigi teslim tarihine kadar ödeme onayı bekliyorlar kalıyor.buda teslimat süresini hızlı tutmak için tahminimce raporlarda
Seller_4aGCWprOtSB7U
Amazon üzerinde içinde bakiye olmayan bir kart ile ödeme yapsanız bile o siparişi almış gibi gösterir. Belirli bir süre içinde kart içinden para çekilemez ise o sipariş otomatik olarak iptal olur. Çekebilirse kargoya çıkartılır.
Yani bu olay sipariş geçen kişilerden kaynaklı bir sorun.
İyi satışlar dilerim
Seller_BCSKGL8l8UGSj
Bende de sürekli bu şekilde oluyor eğer amazon ödeme alamıyorsa siparişi neden alıp bizde gösteriyor? Hiçbir platformda böyle bir sey yok, ayrıca ödeme bekleniyor görünüyor sonra bir bakıyorsun ödemesi 3 gün sonra onaylanmış bu sefer geç kargo durumuna geçmiş ne bildirim geliyor ne mail geliyor ben bu işi anlamadım