Merhaba Amazon Seller TR ortaklarım ve yetkilileri
Marketing of Techno hesabımda satmakta olduğum iki ürürnden ürürn orjinalliği müşteri şikayeti aldım daha öncelerde de aynı sorun ile karşılaştığım ve ne yapılacağını pek bilemediğimden politikayı kabul ediyorum diyerek ihlal kaldırmışlığımda oldu malesef.
13 Eylül günü ürürn orjinalliği şikayeti geldi ve hesabımda önceki şikayet ile birlikte 2 politika ihlali oldu ve performans puanım 88 Puana düştü
Amazon tarafından aradım ve 100 puan altına düştüğüm için 72 saat sürem olduğu bu süre içerisinde puanı 100 puan üzerine çıkarmam gerektiği iletildi (Politikada yazıyor zaten)
15 ve 16 Eylül iki ihlalimi de kaldırdım ve hasabım 200 puan üzerine geldi
Ardından aynı marka ürürnden 17 Eylül ve 18 Eylülde fatklı ASIN ile ihlal geldi (72 Saat verilen süre dolmuş ve geçmişti) bu iki ihlal ile tekrardan 88 satıcı performans puanına geriledim ve 5 dk içerisinde hesap askıya alındı tekrar bir bilgilendirme yapılmadan ve süre tanımlanmadan.
İhlaller geldiği gibi daha öncede Amazon tarafından onaylanan Fatura ve belgelerimi yolladım ancak 13 gündür belgeler kontrol edilmedi ve cevap verilmedi, Amazon hesabımda yüklü miktarda paranın bloke olmasını geçtim kapalı kalan her dk zarar her kapalı kalan gün birkaç bin tl kaybediyorum.
Satıcı Performnsı ekibi bu dönem yoğunuz diyor ancak hesabıma politika gereği tekrar 72 saat süre verilmemiş olup belgelerimin kontrol süreci gereğinden fazla uzamıştır.
Amazon kendi politikasını bile uygulamıyor gibi görünüyor.
Bu durum Can sıkıcı olmaya başladı.
Amazonda satış yapmaktan zevk alan birisi iken bu durumun başıma gelmesi Amazon tr yi gözümde düşürdü
Lütfen Amazon yetkillerinden biririsi bana ulaşın
Türkiye Pazarı Satıcı Kodum: A32YKO5S1GW3AO