Müşteri olumsuz Yorumları...
"Satmış olan bir ürüne müşterim, yaptığı yorumda ürünü iade edemediğini ve beni dolandırıcılıkla suçluyor. Bildiğiniz gibi Prime etiketli iadelerine müdahale edemiyoruz satıcı. Amazon iadeleri otomatik olarak kabul ediyor. Amazonda bu noktada her hangibi sorumluluk almıyor. Yorum beni çok rahatsız ediyor. Yorumu kaldırmanın bir yolu var mı ?
Müşteri olumsuz Yorumları...
"Satmış olan bir ürüne müşterim, yaptığı yorumda ürünü iade edemediğini ve beni dolandırıcılıkla suçluyor. Bildiğiniz gibi Prime etiketli iadelerine müdahale edemiyoruz satıcı. Amazon iadeleri otomatik olarak kabul ediyor. Amazonda bu noktada her hangibi sorumluluk almıyor. Yorum beni çok rahatsız ediyor. Yorumu kaldırmanın bir yolu var mı ?
9 yanıt
Seller_nMwxX8MSH4UYR
yoruma sorun bildir diyerek hakaret küfür seçeneğini seçerseniz Amazon kaldırıyor
Seller_MKyc5C5EU5Pd2
"Değerlendirme Yöneticisi" nde ilgili yorumun en sağ tarafında ki kutucuktan kaldırma talebi oluşturabilirsin.
Seller_otSjlcMYmS6S8
Maalesef kötü amaçlı rakip firmalar bu şekilde yapmakta. Zor durumda kalıyoruz.
Seller_L6MdmwISdiV56
Müşteriye ürün önderiyoruz herhangi bir aksaklık yok ürün kitap..Müşteri diyor ki baskı kalitesiz saman kağıt diye şikayet ediyor korsan diye..Kardeşim 5 kitap toplam 150 tl kim niye yapsın korsanını..amazon da bizden fatura istiyor..ben kitabı almışım nuh nebi'den önce..nereden bulayım faturayı...Yani müşteri bilip bilmeden kendine göre yorum yapıyor ama karşıdaki nasıl etkilenecek umurunda değil...
Seller_TeeBgrhVN8w5O
MÜŞTERİ NOSU BAŞTA GÖZÜKÜYOR ARANIP ANLAŞMA SAGLANABİLİR. AGIR YAZMIŞ AMA ... GEÇMİŞ OLSUN