kolay gelsin kargo siparişleri almaya gelmiyor izmir merkez
merhaba , kolay gelsin firması siparişleri almaya gelmiyor, bir muhatap bulamıyoruz, burası İzmir in merkezi , forumlara göz attım bu konuda çok satıcı mağdur olmuş. görüştüğümüz müşteri temsilcisi devamlı kayıt açıyor ama bir gelişme yok, zaten google yorumlarının nerede ise hepsi olumsuz. görüştüğüm Amazon temsilcisi de gelse bile hazır olanların hepsini değil randevu ile bir kısmını alacağını söyler anlaşılmaz bir sistem. 5 yıllık online satıcıyım, günde diğer firmalardan 400 kargo çıkarıyorum , ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Amazon böyle şubesi olmayan telefonla ulaşılamayan bir kargo firması ile çalışması çok ilginç...
kolay gelsin kargo siparişleri almaya gelmiyor izmir merkez
merhaba , kolay gelsin firması siparişleri almaya gelmiyor, bir muhatap bulamıyoruz, burası İzmir in merkezi , forumlara göz attım bu konuda çok satıcı mağdur olmuş. görüştüğümüz müşteri temsilcisi devamlı kayıt açıyor ama bir gelişme yok, zaten google yorumlarının nerede ise hepsi olumsuz. görüştüğüm Amazon temsilcisi de gelse bile hazır olanların hepsini değil randevu ile bir kısmını alacağını söyler anlaşılmaz bir sistem. 5 yıllık online satıcıyım, günde diğer firmalardan 400 kargo çıkarıyorum , ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Amazon böyle şubesi olmayan telefonla ulaşılamayan bir kargo firması ile çalışması çok ilginç...
2 yanıt
Seller_bAhDpBbNisrgO
Merhaba bizdede 1 haftadır Kolay gelsin firması atanıyor ama ne gelen var ne de giden .Siparişler birikti Amazon ve kargo firması irtibat kuruyoruz ama sonuç yok malesef.
Seller_0EekDrJ7KbN2Q
Kolaygelsin ile cari olarakta çalıştığım için ilk Ekol atanan siparişlerimi kendilerine aldırtabildim. Ama o da ne? Gönderemediler ürünleri. Barkodları okumuyor. Size geri getireceğiz dediler. Şaka mısınız dedim? Amazon'la görüşün çözümü bize iletin dediler. Pazartesi geri getirmeyiz dediler. Dedim ne kadar rahat söylediniz. Amazon'a ulaşın onlarda çözsün.