İlk Siparişimde “Elden Teslim Bekleniyor” Uyarısı – Kargo Gelip Alacak mı?
Merhaba,
İlk satış siparişimi hazırladım, paketledim ve etiketi yapıştırdım. Sipariş şu anda Amazon Kolay Gönderi panelinde “Teslim Alınmayı Bekliyor” olarak görünüyor. Ancak alt kısımda sarı renkle “Elden Teslim Bekleniyor” şeklinde bir uyarı yer almakta.
Kargo firması olarak MNG Kargo görünüyor. Bu durumda aklıma takılanlar:
-Kargoyu benim mi şubeye götürmem gerekiyor?
-Yoksa kargo firması adrese gelip teslim alacak mı?
-Eğer alacaksa herhangi bir ek işlem yapmam ya da bir yerle iletişime geçmem gerekir mi?
Kolay Gönderi sistemini ilk kez kullanıyorum. Tecrübesi olanların bilgi vermesi çok yardımcı olur.
Şimdiden teşekkür ederim.
İlk Siparişimde “Elden Teslim Bekleniyor” Uyarısı – Kargo Gelip Alacak mı?
Merhaba,
İlk satış siparişimi hazırladım, paketledim ve etiketi yapıştırdım. Sipariş şu anda Amazon Kolay Gönderi panelinde “Teslim Alınmayı Bekliyor” olarak görünüyor. Ancak alt kısımda sarı renkle “Elden Teslim Bekleniyor” şeklinde bir uyarı yer almakta.
Kargo firması olarak MNG Kargo görünüyor. Bu durumda aklıma takılanlar:
-Kargoyu benim mi şubeye götürmem gerekiyor?
-Yoksa kargo firması adrese gelip teslim alacak mı?
-Eğer alacaksa herhangi bir ek işlem yapmam ya da bir yerle iletişime geçmem gerekir mi?
Kolay Gönderi sistemini ilk kez kullanıyorum. Tecrübesi olanların bilgi vermesi çok yardımcı olur.
Şimdiden teşekkür ederim.
0 yanıt
Seller_wEgFiJzIMVkbt
Mng yi aramaz iseniz gelip almazlar. Her noktadan alma garantisi de yoktur. Arayıp gelmelerini talep edebilirsiniz ya da kendiniz şubeye bırakabilirsiniz. Eğer ki alacağız diyip gelmezler ve kargolama süreniz de geçerse bu MNG için bir sorumluluk taşımamaktadır. Ben şahsen FBM yaparken kendim şubeye bırakıyordum.
Seller_265gnv9457GEX
Merhaba kolay gönderide MNG ise şube ile görüşüp Kargo alımı talep edebilirsiniz arkadaşın dediği gibi Benim tavsiyem yakınsa gidip kendiniz bırakın Eğer kolay gelsin ise gelip adresinizden alıyorlar
Seller_r2uTxQG9aLgub
kargo gelmez sistemden kargo satın alın .mng en uygun kargo.Kargo ayarlarınızıda kont edin
Seller_P8eJQnzrQNKGl
mng kargo bizim bölgemizde kesinlikle gelmiyor böyle bir zorunluluğumuz yok diyor her gün kendimiz götürüp bırakıyoruz.