Varyasyonlar Sorunu
Varyasyonlu üründe (renk ve boyut) Yeni Ürün Ekle bölümüne girildiğinde Açıklama bölümündeki İmages (resimler) bölümünü resimleri yüklemek zorundamıyız.
Varyasyonlar bölümünde Tek ve çift olarak renklerle birlikte Bütün resimleri ayrı ayrı yüklüyorum.
Varyasyon olduğunda Açıklama bölümündeki ımages bölümüne resimlerimizi yüklememiz gerekiyor mu? Yoksa sadece varyasyonları doldurmamız yeterli mi?
Teşekkürler...
Varyasyonlar Sorunu
Varyasyonlu üründe (renk ve boyut) Yeni Ürün Ekle bölümüne girildiğinde Açıklama bölümündeki İmages (resimler) bölümünü resimleri yüklemek zorundamıyız.
Varyasyonlar bölümünde Tek ve çift olarak renklerle birlikte Bütün resimleri ayrı ayrı yüklüyorum.
Varyasyon olduğunda Açıklama bölümündeki ımages bölümüne resimlerimizi yüklememiz gerekiyor mu? Yoksa sadece varyasyonları doldurmamız yeterli mi?
Teşekkürler...
0 yanıt
Seller_wEgFiJzIMVkbt
Ben genelde bir ürünün fotoğraflarını koyuyorum. Hiç koymasan sorun olur mu denemedim. Ama bütün varyasyonların fotoğraflarını koymana gerek yok.
Seller_QInvDluOKjxgL
Resimleri daha sonra panelden yükleyebiliyorsunuz, resimleri yükledikten biraz sonra ürün aktif oluyor.
Seller_MKyc5C5EU5Pd2
Varyasyon sekmesi altında, her varyasyona 1 resim ekleyin ki, varyasyon oluştuğunda listeler yayına girebilsin. Bazen varyasyon sekmesi altından resim eklendiğinde dahi, eklenilen resim listeye yansımayabiliyor. Bu durumda, varyasyon altında ki "tekil ürün" listesi altından resim-resimleri ekleyip listenin aktif olmasını sağlayabilirsiniz.