Kolay gönderi kesintisinden sonra MNG kargo firmasının ekstra kargo parası talep etmesi
Merhaba. Buradan ilk satışımı gerçekleştirdim. 299 ₺ den satışını yaptığım ürün için kolay gönderi hizmetinden faydalandım. 54.60 ₺ kolay gönderi ücret kesintisi haricinde MNG kargo firması 82.40₺ ücret aldı. Kargo için ödeme yapacaksam kolay gönderi ücretini ben ne için verdim.
Kolay gönderi kesintisinden sonra MNG kargo firmasının ekstra kargo parası talep etmesi
Merhaba. Buradan ilk satışımı gerçekleştirdim. 299 ₺ den satışını yaptığım ürün için kolay gönderi hizmetinden faydalandım. 54.60 ₺ kolay gönderi ücret kesintisi haricinde MNG kargo firması 82.40₺ ücret aldı. Kargo için ödeme yapacaksam kolay gönderi ücretini ben ne için verdim.
5 yanıt
Seller_wEgFiJzIMVkbt
Bir hata var süreçte. MNG kargo sizden ücret almaması lazım. Aşağıdaki adımları uyguladınız ve MNG sizden para mı istedi
-Kargo ayarları kısmında Kolay Gönderiye kayıt oldunuz.
- Ürün satışı gerçekleşti.
-Etiketlemeye hazır kısımda etiketi yazdırdınız.
-Bu etiket ile MNG Kargoya verdiniz, sizden hiçbir adres bilgisi vs talep etmedi, amazon gönderisi olduğunu anladı ve sizden para mı aldı?
Seller_ADK8O2X2HkYXC
aynı durumdan bende problem yaşadım adımlar sizin yazdığız gibiydi iademi isticem
Seller_iHtg7Yec1J78i
Bu şubee hatası. Kargoyu verirken Kolay gönderi diyeceksiniz. Normal gönderi yani standart gönderi-kendin gönder olarak almış, bu da şubeye nakit ödeme olarak yapılıyor o yüzden bu ücret çıkmış. Kolay gönderi demezseniz bu şekilde girerler
Seller_ADK8O2X2HkYXC
bilgilendirme için teşekkür ederim.
Seller_TeeBgrhVN8w5O
siz kendin gönder seçmişsinizdir. ayarları kontrol ediniz.yapamassan müşteri temsilcisinden yardım alabilirsiniz. veya bizeyazabilirsiniz